Dagboek M - Nest

Isa Van 't Balkenhof x Zikomo of the Music Forest


22 maart 2013

Op 22 maart werd bevestigd door de echo dat ons Isa drachtig is.
Exact 63 dagen na dekking beviel ons mooie Isa op 22 maart van 10 flinke pups. De bevalling was vlot verlopen. De geboortegewichten lagen tussen de 350gr en 420gr.

Wat zijn we trots op deze dame die het allemaal zo goed gedaan heeft en meteen een super mama was. Ze liet ons graag helpen en had onze steun nodig tijdens de uitdrijving van de pups, maar als de pup er was, werd het heft in eigen hand genomen en werd deze vakkundig schoongelikt en bemoederd. Ze heeft 6 reutjes en 4 teefjes gekregen.

Op 31maart een weekje na de geboorte hebben wij helaas afscheid moeten nemen het pupje met het grijze bandje. Het pupje wilde niet meer drinken en had een gezwollen buikje. Naar de dierenarts gegaan, medicatie gekregen en dan was het even afwachten. Maar het mocht niet baten.
De natuur is soms hard en je weet dat je er rekening mee moet houden, maar toch blijft het erg verdrietig.

Isa voldoet haar taken als mama weer helemaal super. Ze waakt over het nest als geen ander en de andere honden mogen alleen van een afstandje toekijken. De pups groeien goed.

Tja en dan komt na een heerlijke en intensieve periode toch dat moment dat wij onze lieverds moet laten gaan. Inmiddels zijn ze allemaal naar hun nieuwe baasjes en doen het daar ook supergoed.

Wij zijn trots op ze allemaal en vond het heerlijk om van deze pups te genieten met al hun ondeugendheid, maar vooral hun hoge knuffelbaarheid.

Stamboomnamen teefjes:
Micha Van ‘t Greeshof
Misses Eppi Van ‘t Greeshof
Mabel Van ‘t Greeshof
Mila Van ’t Greeshof

test
video n nestje
Terug <<

←→